Nové notebooky Latitude obsahují funkce, díky nimž se vám s nimi bude pracovat lépe než kdy jindy. Navíc můžete udělat něco málo pro udržitelnost prostředí. K tomu vám pomohou např. recyklované materiály pro výrobu, 100% recyklované přepravní materiály a další. Notebooky Dell Latitude jsou navrženy tak, aby celý proces výroby bral ohled na životní prostředí. Výrobce používá udržitelné materiály ve svých produktech a obalech, kdykoli je to jen trochu možné.

100%

všech nově dodávaných notebooků Latitude je v balení, které je vyrobené ze 100% recyklovaných nebo obnovitelných materiálů. Jsou také opět dále recyklovatelné. Dell také nabízí u vybraných modelů tzv. „multi-pack“ – pokud objednáváte více kusů naráz, přijdou v jedné krabici, a ušetří se tak pohonné hmoty, obalové materiály, apod.

První

Notebooky Latitude byly první modely od Dellu navržené a vyrobené z recyklovaných uhlíkových vláken a z materiálů na biologické bázi. Latitude je první počítač navržený s ohledem na co nejnižší emise uhlíku při výrobě hliníkových kusů. Pomáhá k tomu vodní energie a recyklované materiály, díky kterým se daří snižovat emise o 90% ve srovnání např. s energií z uhlí.

Až 5 typů

Až 5 typů recyklovaných nebo obnovitelných materiálů použitých v komponentech vybraných modelů Latitude:

 

4 důvody, proč zvolit Dell Latitude

Dell Latitude notebooky a zařízení 2v1 uvolní ruce firemním IT oddělením a zefektivní jejich práci díky chytré automatizaci. IT specialisté už nebudou muset trávit tolik času při nasazování jednotlivých zařízení, nebudou si lámat hlavu nad zabezpečením, zjednoduší se správa i podpora.

Usnadněte si práci díky okamžitému nasazení

 

Šetřete čas díky snadné správě

 

Řešte méně incidentů díky prvotřídnímu zabezpečení

 

Vyberte si

Latitude 9440 2 v 1

 

Latitude 7340, 7440, 7440

 

Latitude 5340, 5440, 5550

 

Latitude 3340, 3440, 3540

 

Zaujala vás naše nabídka?

Kontaktujte prosím Ondřeje Zímu na tel. 311 000 312 nebo na e-mailu obchod@kinet.cz.